Trapetsplåt

Trapets

Trapetsplåt är en variation av korrugerad plåt präglad i form av en trapets. Det är mycket ekonomiskt och tillämpas i stor skala material för tak och fasader. Ett brett utbud av profiler och typer av plattor, bland vilka de mest populära är belagt galvaniserat stål och möjliggör en mängd olika användningsområden på sina tak, dörrar, fasader och staket och bärande konstruktioner i alla sektorer av byggindustrin.

Trapetsplåt med en låg profil kan installeras på fasader och tak av hus, garage och små kommersiella byggnader. Högre profil, på grund av sin styrka, används på omslagen av span och bärande konstruktioner. Trapetsplåt kännetecknas av styrka och styvhet av strukturen. På marknaden för byggmaterial är trapetsplåt gjord av galvaniserat stål eller aluminium zink och aluminium överdragna eller belagda med olika tjocklekar. För att förbättra de akustiska egenskaperna hos ett objekt, rekommenderar vi perforerade trapetsprofiler.

Ett brett utbud av profiler möjliggör genomförandet av olika, även de mest komplicerade projekt. Den stora fördelen är mycket snabb och enkel montering av byggnaden, som medför den korta tiden av genomförandet och lägre kostnader.

Läs vidare http://www.balex.eu/sv/trapetsplat-firma

Related posts