Polyuretan plattor Thermano

Boards, polyuretan, Therma

Värmeisolerande polyuretanpaneler är det primära isoleringsmaterialet. Det uppfanns 1937 och dess utmärkta resultat används i isolering för i hela världen i dag. Under årens lopp och när teknikproduktionsparametrar ständigt förbättras, dess position som ett isolerande material ökar.

Plattor med styvt skum PIR Thermano utgör en modern variant av polyuretan med en hög brandsäkerhet. Dessutom är det ett utmärkt material för värmeisolering med en extremt låg värmeledningsförmåga. Jämfört med konventionella isoleringsmaterial, isoleringspaneler PIR har fler fördelar. PIR polyuretan kännetecknas av hög isoleringsvärde -. T.ex. med PIR sparar vi vid upphettning från 40 till 50% mer gas än vid användning av konventionella isoleringsmaterial. Polyuretanplattor är dessutom slagen och relativt lätt material, vilket sparar kostnader och lagrings transportkostnader. Användning av paneler är också mycket attraktiv ekonomiskt. Vi har alla pengar tillbaka efter bara några års användning.

Tillverkarna garanterar en hög isoleringsvärde på sina produkter under långa perioder, i vissa fall, till och med 15 år. I praktiken, hållbarhet av polyuretan PIR vanligtvis överstiger de utsedda garantitider.

Related posts